Hoofdnavigatie

Happix verandert samen met fotografen de fotografie!

12 januari 2016

Breda – Fotograaf Robert Govers heeft samen met fotografen uit Den Bosch zijn krachten gebundeld voor het fotografenplatform Happix. Alle aangesloten fotografen kunnen hun beeldmateriaal tonen op Happix en kunnen in drie stappen geboekt worden.

Happix is een fotografenplatform die sinds 14 december 2015 actief is. In december 2015 ging de pilot van het fotografenplatform live in Den Bosch. Happix is voor zowel fotografen als voor klanten een nieuwe weg in de markt van fotografie. Fotografen die eerst niet vindbaar waren op internet kunnen nu op Happix hun beeldmateriaal tonen. Hierbij zijn zij gelijk vindbaar voor klanten. De klanten kunnen op Happix beeldmateriaal van fotografen vergelijken en hierbij de fotograaf reservering die het meeste aanspreekt. Bij de reservering kan er voor verschillende pakketten gekozen worden. De pakketten verschillen in volume en prijs en zijn samengesteld op basis van de wensen van de klant.

Samenwerking van fotografen

Happix is voor fotografen, door fotografen. Alle fotografen die eerst niet vindbaar waren op Google zijn nu wel vindbaar op Happix. De enkele fotografen die niet aangesloten zijn bij Happix zijn niet vindbaar door een te laag volume en budget. Door als fotografen samen te werken creëer je een groter volume en een groter marketingbudget en zijn de fotografen samen wel vindbaar. Je kunt Happix vergelijken met Booking.com. Kleine hotels die door de grote hotels van het internet geduwd werden, zijn door samenwerking op Booking.com wel weer vindbaar. Het elkaar helpen komt bij Happix tot uiting bij het feit dat Happix no cure, no pay is. Je kunt je gratis aansluiten bij Happix en je betaalt alleen als je daadwerkelijk omzet boekt door reserveringen op Happix.

Ben jij uiteindelijk dat ene hotelletje wat nee zei tegen samenwerking? Of sla jij samen met andere fotografen een nieuwe weg in om samen de markt van fotografie te veranderen? Of ben jij een ballerina die opzoek is naar een sportfotograaf? Kijk dan of Happix voor jou een sportfotograaf heeft.

Wil jij meer informatie over Happix? Op 12 – 13 – 14 maart 2016 staat Happix op de beurs van Professional Imaging in De Loods Nijkerk. Kom langs en krijg alles te weten over Happix.