Verschillende ski tassen

19 februari 2018

Om het jezelf makkelijk te maken zijn er speciale tassen voor je schoenen en voor je ski´s of een rugzak voor tijdens het skien.

Tassen voor je schoenen

Om je schoenen makkelijk mee te nemen naar de piste, voor in de auto of voor als je met het vliegtuig op ski vakantie gaat en je wilt je schoenen als aparte bagage meenemen is een tas voor je schoenen natuurlijk erg handig. Zorg ervoor dat je de tas die je koopt wel stevig is want ski schoenen zijn zwaar en kunnen scherpe randjes hebben.

Tassen voor je ski´s

Deze zijn ook handig voor het meenemen naar de piste, voor in de auto (ski´s kunnen scherp en vuil zijn dus met een tas beschadigen ze je auto niet) of voor een vliegreis. In sommige tassen kan je meerdere ski´s meenemen, met kinderen is dit erg praktisch. Je kan je eigen ski´s, die van je kinderen en eventueel nog andere mensen in een tas met een hand dragen.

Tassen voor tijdens het skien

Als je gaat een ski tocht gaat maken heb je altijd wat spullen nodig om mee te nemen, wat te drinken (doe dit als het erg koud is in een thermoskan zodat het niet bevriest), een fototoestel, wat eten, portemonnee of wat je ook maar mee wilt nemen. Dit wil je natuurlijk zo compact mogelijk opbergen in een fijne tas. Als je een duur fototoestel meeneemt is het handig om een tas te nemen met extra bescherming, zodat als je valt je fototoestel niet kapot gaat. In sommige tassen zit ook een vak waar je water in kan doen met een slang eraan waardoor je makkelijk kan drinken zonder je tas open te maken.