Handschoenen met verwarming

1 april 2018

Er zijn speciale handschoenen met ingebouwde verwarming. Natuurlijk zijn er ook nog normale handschoenen, toch is het soms handig om handschoenen te hebben met verwarming. Deze handschoenen kun je voor alle buitenactiviteiten gebruiken als je geen koude handen wilt. Het is gebaseerd op de modernste infrarood technologie. Je kunt verschillende standen gebruiken, die standen hebben te maken met de verschillende LED’s, hoelang het je hand warm houdt en hoe warm. Er zitten oplaadbare accu’s in, zodat je ze gewoon thuis kunt opladen. Er zijn verschillende LED’s: groene, oranje en rode. De groene LED’s kunnen het langst aan staan maar zijn minder sterk qua warmte afgeven. De rode LED’s kunnen het minst lang aan staan maar zijn het sterkst qua warmte afgeven.

‘Blaasverwarming’

Er zijn ook handschoenen die je zelf warm kunt blazen. Er zit een gat in de handschoen die verbonden is met de voering. Op het gat zit een plastic dopje in een handige vorm dat je er gemakkelijk in kunt blazen. Er zijn geen scherpe randjes anders zou je je open kunnen halen. Je kunt zelf in het dopje blazen en dan verspreidt de warme lucht zich over de hele handschoen. Zo houdt je lekker warme handen en kun je zelf bepalen wanneer je ze warmer wilt.

Losse verwarming

Er zijn ook losse verwarmingszakjes die je in je handschoenen kunt doen. Deze zakjes zijn klein genoeg om in je handschoen te passen. Het bevat een vloeistof en een metalen plaatje, als je het metalen plaatje knakt wordt de vloeistof hard en warm. Als de zakjes hard zijn en niet meer warm kun je ze een paar minuten in kokend water leggen totdat ze weer vloeibaar zijn. Daarna kun je ze gewoon weer hergebruiken.