Skihelm en bril in één

4 april 2018

Skihelm en bril in één

Tegenwoordig zie je steeds vaker dat mensen helmen dragen met bril ineen. Buiten dat dit erg makkelijk is kan je vaak ook nog eens je bril blijven dragen! Een goed voorbeeld hiervan is de vizierhelm is helm en skibril in één en daarnaast ideaal voor brildragers, want je kunt je bril gewoon ophouden! Het vizier geeft een prachtig breed panoramisch zicht en het vizier zal door voldoende ventilatieruimte achter het vizier niet beslaan. De skihelm heeft een extra licht gewicht, dankzij de In-Mold helmschaal. De ventilatieopeningen zorgen voor extra doorluchting in de helm. De voering van de Kask Elite Carbon Brown, is uitneembaar en eenvoudig wasbaar en is het een warme dag, dan verwijder je de eenvoudig de oorstukken!

Helm verkleint kans op letsel

Als de helm een klap krijgt voorkomt de subtiele vloeiende beweging van de bolletjes in de helm dat er bepaalde drukpunten ontstaan. In plaats daarvan zorgen ze dat de energie gelijkmatig wordt verdeelt over het hele kussen.

In tegenstelling tot andere helmen heeft deze helm geen impact op de energie naar je hoofd toe, maar duwt deze helm de energie naar de buitenkant van de helm, waardoor de kans op letsel verkleind wordt.