Snowboard verhuur

30 mei 2011

Snowboard Verhuur

Het huren van een snowboard is vrijwel in elk land mogelijk. Het is in Nederland in bijna elke stad mogelijk een snowboard te huren voor je aankomende wintersport. Vaak is de ruimte die de uitrusting in beslag neemt niet ideaal. Het wordt aangeraden je uitrusting te huren in het gebied waar je op wintersport gaat.

Kosten

Het huren van de uitrusting komt vaak neer rond de 10% van de prijs dat je voor je skipas en accommodatie betaald. Wanneer je je uitrusting verliest tijdens de afdaling ben jij verantwoordelijk daar voor. Dit geld natuurlijk ook wanneer je de uitrusting huurt in Nederland. Een nadeel van het huren van uitrusting in het wintersport gebied zijn de mogelijke wachttijden bij het verhuur gedeelte, dit omdat op het zelfde moment natuurlijk meer personen ervoor gekozen hebben de uitrusting daar te huren.

Huren of kopen

Wanneer je vaker op wintersport gaat is het aan te raden je uitrusting te kopen. Het huren is op den duur geld weg gooien omdat je er niets aan overhoudt. Kopen is een betere optie. Ook qua gewenning doordat je het snowboard leert kennen en je er alles kan uithalen wat er in zit. Vooral omdat je bindingen staan zoals jij dat wilt en zoals jij de bindingen altijd hebt staan. Wanneer je een ander snowboard wil kan je je huidige snowboard inruilen of verkopen.