Ride

20 september 2010

Ride’s Heritage

Opgericht in Redmond, WA. eind 1992, kwam Ride op de markt met slechts vier bestuursleden en een visie – een snowboard bedrijf “voor het volk ‘gebouwd op technische innovatie, superieure kwaliteit en creëren van een droom. ” Met een team van top pro en up-and-coming snowboarders een sterke productlijn neerzetten, een ijverig campagne en heel wat van hard werken, en de eerste jaren waren een succes.

Met het oog op de groeiende vraag van snowboarden en skateboarden, is Ride gestart in 1994 met een boven-en streetwear lijn onder de merknaam Cappel Clothing. Vandaag heeft deze lijn zich ontwikkeld tot een veel meer technische bovenkleding lijn, die een fenomenale mix van street fashion-en snowboard-functie, tegenwoordig bekend als Ride Snowboards Bovenkleding.

Geschiedenis Ride

Kort na de verhuizing naar Preston, Washington in 1995, lanceerde de Ride Preston merk snowboard bindingen. gepatenteerde technologie Ride is gemaakt Preston Bindingen een van de bekendste bindende namen in de industrie. Uiteindelijk de integratie van de Preston naam in de Ride lijn, vandaag de dag zijn Ride Bindingen de marktleider.

In combinatie met de Preston merk, heeft Ride ook haar wortels geplant in de snowboard boot categorie in 1995. Van een vrij mager begin, is het Ride Boot programma uitgegroeid tot een eigen merk en is uitgegroeid tot een award-winnende collectie.

Meest gerespecteerde snowboard fabrikant in de wereld

Ook in 1995, verworf Ride de titel van de meest gerespecteerde snowboard fabrikant in de wereld, Thermische Snowboards Inc van Corona, Californië. Later bekend als Ride Manufacturing, heeft de faciliteit gebruik gemaakt van state-of-the-art computertechnologie, luchtvaart-en ruimtevaarttechniek, vliegtuig-grade gereedschappen en andere toonaangevende technieken voor het ontwerpen, testen en produceren van de meest geavanceerde snowboards op de markt. Tot op de dag van vandaag is Ride Manufacturing uitgegroeid tot een nieuwe fabriek in Azië, een verdubbeling van de productie-ruimte en apparatuur arsenaal.

Onlangs verhuisde Ride naar Seattle, WA., Ride is nooit afgedwaald van haar oorspronkelijke doelstelling van technische innovatie, superieure kwaliteit en “verkoop van de droom,” en blijft een onderscheidend merk met identiteit binnen de snowboarden markt. Voor Ride is het niet belangrijk dat zij de grootste zijn, maar ”Het gaat over de beste in wat we doen en echt om een groot snowboard bedrijf voor het volk.” Door de passie en toewijding van alle Ride medewerkers en wereldwijde filialen, heeft Ride zich stevig gevestigd als een snowboard marktleider.