Wedden op tennis

19 januari 2018

Online wedden is ontzettend populair, steeds meer gokkers verkiezen de online methode. Dat geldt ook voor de spelers die graag wedden op tennis. Zeker de grote tennistoernooien worden breed aangeboden bij de online bookmakers. Dan moet er gedacht worden aan toernooien als Roland Garros, Wimbledon en de US Open. De snelheid, het gemak en de mogelijkheid om live te wedden spreken de meeste online wedders aan.

Soorten weddenschappen bij tennis

De populaire sport tennis wordt met grote regelmaat aangeboden bij de online bookmakers. Dat geldt voor de wedstrijden op ATP, WTA en lagere niveaus. Waar het bij de TOTO alleen mogelijk was om een weddenschap te plaatsen op de winnaar van de wedstrijd, kan dat online bij het joviale Unibet, Come On of Betsson op nog tal van andere manieren. Bekijk hieronder enkele voorbeelden:

Winnaar: Wed op de winnaar van een wedstrijd of een geheel tennistoernooi.
Set(s): Wed op de winnaar van een set, meerdere sets of het aantal sets in een duel.
Game(s): Wed op een single game, het aantal games in een set of in de gehele wedstrijd.
Speler: Wed op een bepaalde speler, hoeveel toernooien of welk toernooi wint deze speler?
Punt: Het is ook mogelijk om een weddenschap te plaatsen op een los punt in een bepaalde game.
Streaker: Bizarre weddenschap of er een streaker op het veld zal komen rennen tijdens een toernooi.
De bovenstaande weddenschappen zijn nog een kleine greep uit het aantal weddenschappen waarop ingezet kan worden. Bekijk voor meer informatie de weddenschappen bij een goede online bookmaker als Unibet!

Bonussen bij de bookmakers

De online bookmakers verwelkomen graag nieuwe leden, daarom staat er bij elke bookmaker een leuke welkomstbonus klaar. En tennis is overigens een hele belangrijke sport voor hen. Er wordt gezegd dat hierop na voetbal de meeste weddenschappen worden afgesloten. Nieuwe leden kunnen een mooie bonus verwachten bovenop de eerste verrichte storting. Zo is bij Unibet de bonus al naar gelang de storting maximaal € 200. Rondom de grote tennistoernooien worden er ook nog speciale acties en promoties georganiseerd. Probeer daarom altijd de laatste ontwikkelingen in de gaten te houden.

Welke toernooien worden er aangeboden?

Dagelijks kan er online gewed worden op verschillende tenniswedstrijden, dan gaat het om challengers, kleine en grote toernooien. De grote toernooien zoals de Australian Open, Wimbledon, Roland Garros en de US Open worden elk seizoen opnieuw aangeboden, meestal is het ook mogelijk om via de website van de bookmaker live naar de wedstrijden te kijken. Maar ook de Nederlandse tennistoernooien zijn beschikbaar voor een weddenschap, zoals het ABN Amro World Tennis Tournament en de Ordina Open.